Skip to content

Multi-Generation Property Designed To Stand The Test Of Time

It’s not everyday that you see a residence which has been built with the express purpose of serving multiple generations over a very long period of time. Usually architects have to worry about their current clients without necessarily taking into consideration the next generations that will live in the structure that they built. The Luna de Sang estate is quite special in this sense. This is more than just a residence. It’s an ecosystem, a multi-generation project designed to stand the test of time. It’s a project completed by CHROFI in 2018. This used to be a dairy farm and from its concrete and stone wall ruins a modern pavilion has emerged, complete with a gorgeous swimming pool, surrounded by a pocket of subtropical rainforest.

The pavilion is in total harmony with its surroundings, in particular with the vegetation
The pavilion is in total harmony with its surroundings, in particular with the vegetation
The views are not expansive but they capture the immense beauty of the lush tropical rainforest
The views are not expansive but they capture the immense beauty of the lush tropical rainforest
The stone walls are symbols of the past and of the ruins from which the new structures have emerged
The stone walls are symbols of the past and of the ruins from which the new structures have emerged
The swimming pool is surrounded by stone walls too which establishes a very nice visual connection with the pavilion
The swimming pool is surrounded by stone walls too which establishes a very nice visual connection with the pavilion

The pavilion is actually the latest addition. The property also includes two working sheds, a guest house and a general manager’s residence. As a whole, this is a multi-generation project meant to thrive and to stand the test of time, not just with its architecture but also the rainforest which will reach maturity in 300 years or so. The pavilion’s design is modern but also timeless, featuring stone walls on the outside and wood paneling and polished concrete floors on the inside. The materials are locally-sources and recycled.

The wood-paneled surfaces add a warm and welcoming touch to the design and to the concrete frame
The wood-paneled surfaces add a warm and welcoming touch to the design and to the concrete frame
The pavilion is divided into two main zones, each with its own distinct function
The pavilion is divided into two main zones, each with its own distinct function
One section of the pavilion serves as a gathering space and is a very open and welcoming area
One section of the pavilion serves as a gathering space and is a very open and welcoming area
The other section is a private area and it's a lot more cozy, warm and intimate
The other section is a private area and it’s a lot more cozy, warm and intimate
Wood-paneled interior walls and ceilings complement the polished concrete flooring
Wood-paneled interior walls and ceilings complement the polished concrete flooring
There's a very nice balance of cool and warm materials which are mainly concrete and wood
There’s a very nice balance of cool and warm materials which are mainly concrete and wood
The main bathroom is very large and offers gorgeous views of the lush surroundings
The main bathroom is very large and offers gorgeous views of the lush surroundings
Naturally, the pavilion and the other structures on the estate have a close relationship with the landscape
Naturally, the pavilion and the other structures on the estate have a close relationship with the landscape
The selection of materials is limited to only a few like stone, concrete, wood and glass
The selection of materials is limited to only a few like stone, concrete, wood and glass
The gathering space is designed to be open to everyone and to make people feel comfortable
The gathering space is designed to be open to everyone and to make people feel comfortable
The oval swimming pool looks like it's embedded into the land and this helps it blend in
The oval swimming pool looks like it’s embedded into the land and this helps it blend in
The views may not show the ocean or huge mountains but are magnificent nevertheless
The views may not show the ocean or huge mountains but are magnificent nevertheless
The massive project is meant to last and to serve multiple generations into the future
The massive project is meant to last and to serve multiple generations into the future
The architects used locally-sourced and recycled materials as a way to keep the carbon footprint low
The architects used locally-sourced and recycled materials as a way to keep the carbon footprint low
These materials were used inside and out and they give the pavilion a very special character
These materials were used inside and out and they give the pavilion a very special character
Stone is an important part of the project as a whole, helping to keep the history of the place alive
Stone is an important part of the project as a whole, helping to keep the history of the place alive
Over the years, the rainforest will grow and will become even more amazing
Over the years, the rainforest will grow and will become even more amazing

The post Multi-Generation Property Designed To Stand The Test Of Time appeared first on Home Decorating Trends – Homedit.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

棋牌提现-APP 神人斗地主棋牌 shojiqipai 天马棋牌 免费下载不思议棋牌 荣耀棋牌游戏下载